TTA devine campioană cu trei etape înainte de final

⦿ 9 – 14 Noiembrie 2020 Două sezoane a așteptat TTA ca să recâștige titlul de campioană la fotbal pentru companii, după dublul succes al rivalilor de la AD Auto Total. Revelația returului din 1.Liga Gemini Solutions s-a apropiat la doar un punct de podium, în timp ce Hidroconstrucția a coborât la 4 puncte de zona barajelor.
În Play-off-ul din 2.Liga, BCR a egalat în clasament liderul Admiral și o țintuiește pe locul 3 pe RINF TECH.
După încheierea grupelor, 2.Liga-Turneu și-a desemnat calificatele în faza eliminatorie, care se vor duela astfel: AESAv vs Tuborg și LexLAZIO vs DCN EU Cash & Carry.

• 1.Liga – Etapa 27 » După ce dubla lui Tănase Mușat a decis victoria cu Mega Image (2-0), iar rivala AD Auto Total a cedat neverosimil în fața Catena Racing Team (0-5, cu 3g pentru Mihai Prodan), TTA a obținut în partida disputată în avans cu Lindab punctele ce i-au adus titlul de campioană în 1.Liga (10-4, cu 4g pentru Antonio Rusie).
Etapa curentă a fost materializată de Lindab printr-o victorie cu Rompetrol (9-4) în care Teodor Mălăncioiu a punctat de 4 ori și ce o menține deasupra liniei de baraje.
Speranțele pentru evadarea din zona barajelor au crescut pentru Royal Car – cu al treilea succes consecutiv după jocul rezolvat pe final cu Marco Vet (5-3), respectiv Mobexpert – cu victorie categorică în fața Televol Systems (9-2).
Cu al doilea atac din campionat, PepsiCo părăsește ultimul loc după un joc în care a condus-o în permanență pe Hidroconstrucția (6-5 și 4g pentru Aurelian Ursu), pentru ca în restanța de a doua zi să piardă clar cu Gemini Solutions (1-8).
Dacă RCS & RDS s-a mulțumit doar cu limitarea scorului din eșecul cu Gemini Solutions (2-4), Printerr în schimb a fost aproape de un punct obținut pe final cu Renault-EOS (3-4).

• 2.Liga, Play-off – Etapa 11 » În restanța din runda precedentă, BCR a trecut de RINF TECH mai greu decât o arată scorul final (6-1), Andrei Constantin semnând patru goluri pentru bancari.
Cu Denis Chisăr (x4) în formă, Ericsson a surclasat ING Bank (7-1), în vreme ce Segula a fost egalată de final de Electronic Arts (3-3) într-un duel al echipelor poziționate pe ultimele două locuri.

• 2.Liga, Turneu – Etapa 4 » În Grupa B, LexLAZIO a trecut de Engie (5-0) după o primă parte albă, iar Tuborg s-a detașat de Concelex (6-2) de asemenea după odihnă.
Grupa A și-a desemnat semifinalistele fără jocuri, în speță AESAV și DCN EU Cash & Carry.

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P