2.Liga: BCR revine la șefia Play-off, Tuborg triumfă în Turneu

⦿ 16 – 18 Noiembrie 2020 După restanțele din Play-off-ul ligii secunde, campioana sezonului regulat BCR a revenit pe primul loc, în timp ce Admiral și RINF TECH au completat podiumul.
Secțiunea Turneu și-a disputat semifinalele și finala, cu Tuborg laureată în urma victoriilor obținute în fața AESAv și LexLAZIO.

• 2.Liga, Play-off – Etapa 11 » Cu doar un punct în dubla disputată cu ultimele două poziționate în Play-off, BCR a reușit să învingă categoric principalele contracandidate la primul loc. După 6-1 cu RINF TECH, a venit rândul echipei Admiral să recunoască superioritatea bancarilor: 3-0 la pauză și penalty ratat, 3-1 la final pentru BCR, care câștigă finala neoficială a ligii secunde.
RINF TECH și-a luat revanșa în fața Sport Suport datorită unui final de primă parte formidabilă, cu patru goluri consecutive în doar patru minute: 4-3 și 8-3 la odihnă, 9-5 în final. Cu 4 goluri și o prestație entuziasmantă, vicegolgheterul din sezonul regulat Cătălin Neagu reușește să le securizeze IT-iștilor prezența pe podium.

• 2.Liga, Turneu – Faza finală » După ce s-au impus clar în semifinale, Tuborg (5-1 cu AESAv) și LexLAZIO (6-2 cu DCN EU Cash & Carry) s-au întâlnit în finala Turneului Companiillor. Cu un lot superior numeric, Tuborg și-a luat revanșa după eșecul din grupe și a învins printr-un gol marcat cu două minute înainte de final: 2-1.

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P