O nouă competiție în LIGA COMPANIILOR: „Liga MASTER” pentru old-boys

⦿ 27.06 – 1.08.2022 ➢ În planurile răbdătorilor jucători și, ulterior, ale exigenților organizatori, o competiție dedicată criteriului de vârstă și-a găsit locul în calendarul LIGII COMPANIILOR.

• Campionatul old-boys la fotbal pentru companii „Liga MASTER” a reunit în cea mai relaxantă perioadă a anului 8 echipe formate din jucători 39+ (născuți 1983 și anterior).
Echipe cu nume consacrate din Campionatul Companiilor și LIGA-Pro, dar și grupuri de jucători cu experiență în competițiile organizației LIGA COMPANIILOR le-au permis debutanților o acomodare rapidă cu specificul conferit de Arena Alexandreea Club.

• După faza grupelor formate fără capi de serie, în care fiecare echipă a disputat câte trei jocuri de acomodare, toate formațiile au evoluat în sferturile de finală.
În aceste condiții, surprizele au fost în cea mai mare parte plăcute, cu inerentele dezamăgiri apărute la cei care au eșuat în a performa la debutul nu doar în competiție, ci și în comunitatea LIGII COMPANIILOR.

• Finala le-a regăsit pe cele două echipe, câștigătoare de grupe, cu loturi numeroase și competitive.
În permanență la conducere pe tabelă, Profesorii a fost numele echipei-câștigătoare, 6-5 (3-2) cu Union.
Ary & Roby s-a impus în finală mică cu Royal Car, în timp ce Dacia, Rocazare, AESAv și RCC.ro au completat primul tablou competițional.
Premiați speciali au fost desemnați George Badea de la Ary & Roby (portarul ediției) și Ionel David de la Profesorii (jucătorul ediției).

» Galerii foto: FINALE și PREMIERE.

» Rezumatul video al finalei, cu imagini de la premiere: 

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P