Baroul București a premiat fotbaliștii din “Cupa Avocaților 2021”

⦿ 18 Mai – 8 Iul. 2021 ➢ Dedicați timp de opt săptămâni, interval în care au disputat 32 jocuri și au totalizat 198 goluri, specialiștii în drept au finalizat ediția a doua a evenimentului socio-fotbalistic “Cupa Avocaților”.

• Competiția găzduită pe teren redus de complexul sportiv Ilie Năstase & Ciprian Marica București a reunit 8 echipe care au disputat sezonul regulat (7 etape), continuat cu semifinale (primele 4) și finale.

• Suspansul calificării în faza eliminatorie a fost la cote înalte până în ultima etapă. Exceptându-le pe primele două clasate și pe ultima poziționată în clasamentul intermediar, celelalte cinci echipe au evoluat cu gândul la celelalte 2 locuri care au acces în semifinale.

• În faza finală câștigătoarele au fost clare, astfel că ierarhia ediției a fost unanim recunoscută ca fiind și cea justă.

• Campioana reconfirmată LexLAZIO a dispus în ultimul act de CAB (5-2).
Locul trei a fost adjudecat de BAGR-ANP, după duelul cu Sprint-Music (6-1).
CEJ, CAv.Ionescu & Sava, AESAV și BB9 au completat tabloul participantelor.

• Baroul București a fost reprezentat la festivitatea de premiere de către decanul prof.Ion Dragne și consilierul prof.Vasile Nemeș, care au înmânat trofee, medalii și distincții speciale.
Cea mai fair-play formație s-a dovedit BB9 (1 cartonaș galben).
Golgheter a fost desemnat Marius Cazacu (LexLAZIO – 8g), portarul competiției a fost ales Florentin Andronache (BAGR-ANP), în timp ce titlul de MVP i-a fost atribuit lui Mădălin Pușcă (CAB).

• Desfășurată în parteneriat cu AESAv, competiția a fost implementată în septembrie 2020 de organizația națională Liga Companiilor. La prima ediție derulată la Arena Alexandreea București au participat 6 echipe (LexLAZIO, BB3, VTM, CMS Cameron McKenna, AESAv și Estudiantes Alumni).

• Detalii se regasesc la: https://LigaCompaniilor.ro/Cupa-Avocatilor/

• Rezumate video ale zilelor de competiție: 

Etapa 1 (18 mai)
Ziua 2 (25 mai)
Ziua 3 (1 iunie)
Etapa 4 (8 iunie)
Etapa 5 (15 iunie)
Etapa 6 (22 iunie)
Etapa 7 (29 iunie)
Semifinale (6 iunie)
Finale și premiere (8 iunie)

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P