Catena își respectă statutul și păstrează „Cupa Companiilor”

⦿ 30.01 – 20.02.2023 ➢Turneul de iarnă desfășurat pentru pregătirea returului a reunit, la Arena Alexandreea din București, echipe din ambele eșaloane valorice ale Campionatului Companiilor”.

• Cu 8 participante, ediția cu numărul 11 a „Cupei Companiilor” s-a bucurat și de prezența componentelor 2.Liga, STB SA și Rockstar.

• Distribuite în grupe diferite în calitate de capi de serie, Catena Racing Team și Rompetrol au învins în cele 4 jocuri disputate și au acces în finală.
Cu un avans de zece puncte în campionat și victorie clară în tur (3-0), farmaciștii s-au impus din nou în fața unei echipe a petroliștilor în curs de omogenizare: 2-0 la pauză și 5-2 într-un final în care s-a jucat pe contre.
Lidere din campionat, Lindab și STB s-au oprit în semifinale.
Pe tabloul secundar, Ericsson s-a impus în fața ING și și-a adjudecat titlul onorific de „campioană mică”.
Mobexpert și Rockstar și-au reintrat în ritmul pentru campionat, prin cele patru jocuri disputate.

• Cu o contribuție majoră în victoria din semifinale și marcator în finală, Nicolae Tălpeanu de la învingători a fost desemnat MVP-ul turneului.

• Ceremonia de decernare a trofeelor a fost oficiată de Emil Neculae, antrenor-jucător la Royal Car și dublu-campion în debutul lui 2023 (Cupa LIGII-Pro și Liga MASTER).

• Pentru Catena este al treilea titlu consecutiv și al patrulea din istoria de 10 ani și 11 ediții a turneului, seria fiind întreruptă de Rompetrol în 2020.

» Galerie foto FINALE și PREMIERE «

» Rezumatul ultimei zile din turneu: 

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P