Companiile și-au ales campioanele: Catena Racing Team (1.Liga) și Deloitte Digital (2.Liga)

⦿ 30.03 – 22.06.2022 ➢ Ediția 13, desfășurată în sezonul 2021/22, le-a adus cununii de lauri echipelor care au dominat în permanență eșaloanele din „Campionatul Companiilor”.

• La al doilea sezon de „1.Liga”, neînvinsă în retur și cu cea mai bună apărare, Catena Racing Team a încheiat pe primul loc, cu un avans de 12p de Rompetrol și 14p de ING.
Cu cel mai mare progres față de tur ca punctaj și în clasament, dar si cel mai bun atac, Lindab a prins „careul de ași” în dauna Mega Image (-6p față de tur) și Hidroconstrucția.
În partea a doua a clasamentului s-a remarcat Mobexpert (+9p față de tur), în timp ce fosta campioană PepsiCo a evitat pe final emoțiile unui baraj. RINF TECH (recordmena remizelor) și Ericsson (al treilea cel mai mare progres în retur) au terminat sezonul pe locuri de baraj pentru menținere/retrogradare.
Alexandria-STB SA și RCS & RDS au fost retrase înainte de startul returului, astfel că nicio echipă nu a mai retrogradat direct.

• În „2.Liga”, primele 4 și ultimele 2 și-au păstrat pozițiile ocupate în tur.
Cu cele mai bune cifre la golaveraj, Deloitte Digital a devenit campioană printr-un avans de doar 3p față de Segula, în fața căreia a cedat în ambele jocuri. Sport Suport și Schindler au acces în barajul pentru menținere/retrogradare.
UiPath (de pe 8 pe 5) și Societe Generale Global Solution Centre (de pe 10 pe 6) au avut cele mai importante progrese în clasament, în dauna urmăritoarelor Lipton și Playtika.
În picaj pe 9, Lex-BB9 a încheiat în fața Impetum Group (înlocuitoarea echipei FAIR Play), Megagen și Euro-VP&TC.

• În jocurile care au stabilit componența „1.Liga 2022/23”, Sport Suport a promovat în dauna RINF TECH (rezumat video), în timp ce Ericsson și-a menținut poziția după întâlnirea cu Schindler (rezumat video).

• GALA prin care s-au premiat remarcații sezonului a reunit într-un turneu demonstrativ podiumul primei ligi și campioana din a doua ligă.

Premianții GALEI (galerie foto)

„1.Liga”
– MVP: Mihai-Iulian Cană (Catena Racing Team)
– Fair-play: ING
– golgheter & pasator: Teodor Mălăncioiu (Lindab)
– portar: Mihăiță-Aurel Ioniță (Rompetrol)
– antrenor: George-Laur. Dumitrache (Rompetrol)

„2.Liga”
– MVP: Adrian Ioana (Deloitte Digital)
– Fair-play: Impetum Group
– golgheter: Dumitru-Bogdan Manea (Deloitte Digital)
– portar: Florin Zanfirache (Segula)
– antrenor: Constantin Mihăiță (Sport Suport)

• Rezumatul victoriei cu Hidroconstrucția prin care Catena Racing Team a devenit campioană cu trei etape înainte de final:

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P