Final de sezon cu RCS & RDS și PepsiCo triumfătoare în Baraj

23 nov. – 4 Dec. 2020 – Comprimat în ultima parte din pricina conjucturii nefavorabile, sezonul 2019/2020 al campionatului din Liga Companiilor a fost încheiat cu jocurile eliminatorii stabilite după licențiere și care au definitivat componența 1.Liga 2021. Calificată în Pre-Baraj ca echipă licențiată din secțiunea 2.Liga-Turneu, LexLAZIO a trecut de ocupanta locului 6 din 2.Liga-Play-off, Segula.
Partida a fost echilibrată până spre final, atunci când LexLAZIO cu Daniel Curăvale (x3) în postura de marcator s-a detașat la 6-3.

• În Baraj, LexLAZIO a avut o revenire formidabilă în fața RCS & RDS (egalare după o lovitură de penalitate apărată la 0-2), însă a cedat pe final la golul încasat de la Silviu Badea.
Și cealaltă prim-divizionară implicată în Baraj, PepsiCo, a reușit să își mențină locul în principalul eșalon după întâlnirea cu locul 5 din 2.Liga-Play-off, Sport Suport. Emoțiile au fost însă maxime: 8-8 în timp regulamentar și 3-2 după patru lovituri de departajare.

• Cu desfășurare preconizată în perioada ianuarie – iunie, ediția a XII-a din campionatul Ligii Companiilor este proiectată să se dispute cu 10 echipe în 1.Liga 2021, astfel:
√ Mega Image √ Rompetrol √ Hidroconstrucția √ Lindab √ Mobexpert
√ Admiral √ RINF TECH √ Ericsson √ PepsiCo √ RCS & RDS.
Înscrierile pentru 2.Liga 2021 vor fi închise fără un anunț în prealabil, componența urmând să fie limitată la maxim 16 echipe.

• Debutul anului va aduce în prim-plan o nouă competiție a organizației Liga Companiilor, cu un regulament propriu stabilit pentru un număr de 8 foste participante în campionat.

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P