Început palpitant în 1.Liga 2021/22 din”Campionatul Companiilor”

⦿ 20-22 Sep. 2021 ➢ Revenit în clasicul sistem competițional (toamna/vară, tur-retur), “Campionatul Companiilor” și-a inaugurat la Arena Alexandreea din București sezonul 2021/22.
Principala competiție a organizației LIGA COMPANIILOR se află la ediția 13, zece campioane fiind consemnate în cei zece ani de activitate.

• Din cele 12 echipe participante în 1.Liga, două sunt nou-promovate (ING și Alexandria-STB SA), iar una este revenită din “LIGA-Pro” (Catena Racing Team).

• Jocul etapei inaugurale pe hârtie s-a dovedit și în teren a fi duelul dintre PepsiCo (campioană) și Lindab (locul 4 în sezonul trecut și proaspăt deținătoare a “Cupei Constructorilor”): 1-3 după pauză și 6-3 într-un final ce a consemnat la învingători 5 reușite pentru golgheterul ediței trecute (Aurelian Ursu), dar și prima eliminare (Marius Tomescu – henț).

• În derby-ul auto, vicecampioana Rompetrol a trecut cu 8-2 de Alexandria-STB SA și datorită aportului ofensiv al lui Răzvan Tudor (3g).

• Singura remiză a etapei și totodată surpriza etapei a fost consemnată în duelul dintre Mega Image (pe podium campionatul trecut) și RINF TECH (locul 5): scor 2-2.

• RCS & RDS a obținut un succes entuziasmant cu Mobexpert (5-1), Hidroconstrucția a depășit-o pe Ericsson (5-4) într-un final cu emoții, în timp ce Catena Racing Team a trecut categoric de ING (7-2).

• Eșalonul secund, 2.Liga, își are programat startul Luni, 27 Sep., zi în care se va disputa și capul de afiș al etapei a doua din 1.Liga, Catena Racing Team vs PepsiCo.

» Informații centralizate se regăsesc pe LigaCompaniilor.ro/competition/1-Liga-2021-22.

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P