O nouă denumire, aceleași obiceiuri: AEM este campioana elitelor „LIGA-Pro 2023”

⦿ 6.03 – 12.07.2023 ➢ Campionatul Elitelor „LIGA-Pro” și-a desemnat laureații celei de-a patra ediții. Cu o nouă denumire, însă aceeași calitate și sportivitate etalate în trecut, AEM și-a trecut în palmares al patrulea titlu consecutiv de campioană.

• După cele 16 etape disputate în decursul a peste patru luni, AEM a încheiat sezonul 2023 cu opt puncte avans față de urmăritoarea Ursus, în fața căreia a cedat și singurele puncte (remiză în retur).
Campionii au avut cel mai bun atac (121g), cea mai bună apărare (43g) și au avut singura formație neînvinsă.

• La primul sezon de campionat, Ursus a reușit să impresioneze și, cu un parcurs echilibrat, și-a trecut în cont titlul de vicecampioană. „Berarii” au pierdut puncte doar cu AEM și Gemini (câte o remiză și eșec cu fiecare), însă a încheiat 9 din cele 16 jocuri la o diferență de scor de cel mult 2 goluri.

• La trei puncte în spate însă cu avantajul meciurilor directe, Gemini Solutions a sperat până în final să o devanseze pe Ursus. „IT-știi” s-au mulțumit cu locul 3, după un parcurs început cu 5 victorii și continuat cu remiză și 2 eșecuri.

• Pe poziția a patra s-a situat Royal Car, la distanță considerabilă de celelalte echipe.

• La egalitate de puncte, Sportips și Printerr și-au împărțit locurile 5-6, la trei lungimi peste Gen Digital – formație ce a consemnat cele mai multe remize (3), dar și victorii nescontate cu Gemini și Sportips.

Acopero a prins in extremis locul 8, primul punct din cele 5 cumulate în campionat fiind caștigat în runda a șasea în cel mai strâns joc stagional (1-1 cu Gemini).

Secunet Project a repurtat trei victorii și un egal, însă a bifat și trei jocuri fără gol înscris. Pentru neprezentarea din ultima etapă, formația a fost penalizată cu 5 puncte și a încheiat sezonul pe locul 9.

• Festivitatea de premiere (GALERIE FOTO) i-a remarcat, în afara ocupantelor podiumului, pe următorii:

» Trofeul Fair-Play: AEM
» MVP: Cristian Iordan (AEM)
» Antrenorul: Andrei Navroschi (Gemini)
» Golgheterul: Cristian Nistor (Ursus)
» Pasatorul: Andrei Cârstea (AEM)
» Portarul: Adrian Troceanu (Gemini)
» Fanul: Filip Doroftei (Acopero)

• Mai jos regăsiti rezumatul celui mai captivant joc din sezon: Acopero vs Gemini Solutions 1-1

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P