Royal Car triumfă în ediția de iarnă din „Cupa LIGII-Pro” 2023

⦿ 16 – 25.01.2023 ➢ După trei sezoane de campionat și o ediție de cupă adjudecate de Marco Vet, secțiunea PRO din LIGA COMPANIILOR are o nouă campioană.

• „Cupa LIGII-Pro 2023″, turneul de pregătire pentru un nou sezon din campionatul elitelor „LIGA-Pro”, a reunit la start 6 echipe distribuite pe criteriul valoric în două grupe.

Dacă în grupa A favorita Marco Vet a fost devansată de Royal Car și Ursus, Grupa B a fost câștigată pe ultima turnantă: Gemini Solutions, cap de serie și vicecampioană a „LIGII-Pro”, în dauna Gen Digital și Sportips.

Clasamentele au oferit finalele.
Pe #5 s-a clasat Sportips, duelul debutantelor a fost tranșat de Gen Digital (#3), iar finala i-a aparținut echipei Royal Car după un final pe muchie de cuțit.

• Oficiată de unul din cei mai experimentați și longevivi fotbaliști pe teren redus, Adrian Mimbler (Ary & Roby), festivitatea de premiere l-a evidențiat în postura de MVP pe Marius-Cătălin Ene, de la învingători.

• „Mecanicii” își adaugă în vitrina cu trofee al doilea titlu de campioni, după cel din urmă cu 5 ani cucerit în „Cupa Companiilor” în fața aceluiași partener de întrecere.

» Galerie foto GRUPE + FINALE și PREMIERE «

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P