La vremuri noi, suntem tot împreună cu voi !

⦿ 1 Martie 2021 ➢ Gătită în straie noi odată cu sosirea primăverii, dar și asezonată cu vremurile actuale, comunitatea fotbalistică pentru companii începe plină de speranță sezonul 2021.

• După ediția inaugurală a turneului specific profesionișilor în drept “Cupa Avocaților”, organizația națională LIGA COMPANIILOR anunță cu mândrie implementarea unei noi competiții, menită să le ofere participanților condiții cât mai apropiate de așteptările și necesitățile fiecărui grup.

“Campionatul Elitelor LIGA-Pro” se bucură de participarea unui număr de 8 echipe cooptate din cadrul comunității noastre, care beneficiază de un regulament specific ce încurajează fidelitatea jucătorilor în echipa reprezentată.
Sezonul 2021 este în plină desfășurare la Arena Alexandreea București, iar detaliile se regăsesc pe LigaCompaniilor.ro/LIGA-Pro-2021.

• Aflat la ediția 12, “Campionatul Companiilor” propune și în continuare două eșaloane valorice găzduite de Arena Alexandreea București.
Dacă cele 10 echipe din 1.Liga și-au fixat coordonatele primelor întâlniri, 2.Liga în schimb se află aproape de definitivarea componenței.
Detalii se regăsesc pe LigaCompaniilor.ro/1-Liga-2021 și LigaCompaniilor.ro/ 2-Liga.

• Pentru a noua iarnă consecutivă, turneul “Cupa Companiilor” le asigură jucătorilor o pregătire adecvată, dar și o continuitate uneori atât de necesară din punct de vedere competițional. Gazonul în aer liber de la Spectrum București a reunit în calificări 9 echipe, urmând ca în curând finalele să desemneze ierarhiile complete ce vor fi publicate pe LigaCompaniilor.ro/Cupa-Companiilor.

• Cu un design nou, care însă respectă modul de prezentare cu care și-a fidelizat vizitatorii, website-ul organizației și-a propus să fie deosebit de receptiv vizavi de dispozitivul utilizat pentru accesare.

Nu doar pentru membrii noi care se vor alătura oficial cât de curând comunității noastre, informațiile privind activitatea noastră sunt prezentate succint în secțiunile DESPRE, SALA TROFEELOR și PARTENERI.

Reflectate la nivel de competiție, echipă și meci, statisticile și cronicile multimedia care ne caracterizează și vă definesc activitatea sportivă au o nouă prezentare.

Pe lângă Facebook și Youtube, canale de comunicare și socializare tradiționale interactivității interne și nu numai, 2021 ne marchează prezența atât pe Instagram, cât și pe Twitter.


• Este important de știut că atât site-ul, cât și fiecare din acțiunile organizației noastre au la bază un set explicit de reguli, iar o parte din ele pot fi consultate la Termene și Condiții.

CALENDAR

CEL MAI RECENT VIDEO

P